Bonbonellayla geziyoruz 😉👒☺️

Hoşgeldin Ağustos ! 

İlişkimizi 1 yıl daha büyüten, 
Kızımı 3 Aylık yapan 
Sıcakta olsan gidince özlenen Ay ! 

Linayla uğraşmaktan yazmadım edemedim desem yalan.
İnanmayın gezmekten yazamıyorum bu ara :) 
Yaz trafiği malum bayramı, düğünü, gezmesi bol ben napayım. Bebem var gelemem gezemem dermiyim sizce hiç ? 😊
Bizlik değil bunlar, Linayı da aldık geziyoruz paso bu aralar. ;)

Eee nasıl geçiyo peki 2,5 aylık bebekle gezmek derseniz tabi her şey hep istediğiniz gibi olmuyor sonuçta bir Ingaa ile ertelenebiliyor planlar 😊 az geziliyor mağazalar :) 

Lina arabayı çok seviyor araba hareket etti mi uyuyor ben uyandırıp emzirene kadar, araba durdumu uyanıyor oda ayrı bi konu tabi ☺️ arabada sallanmaya bayılıyor bizce öyle düşünüyoruz. Yollar çok keyifli anlayacağınız. 
Yaşadığımız yer o kadar sıcak ki gittiğimiz serin yerlerde çok güzel rahat uyudu Lina. 
Sıcak, uyku düzenimizi çok etkiliyor. Eve döndüğümüz de 1 gün uyuyamadık sıcaktan o gün halimiz haraptı tabi. 2 gün içerisinde  yeniden eski düzenimize girdik çok şükür :) 
Açık hava da dolaşırken bi sıkıntımız olmuyor kolay kolay ama hele bi Avm'ye girelim tamam işte bebek bakım odasını inceliyoruz baya bi :) Artık Avmlerde en çok zaman geçirdiğim yer bakım odaları 😊 iyi ki varlar 🙏🏼

Bugün 6.gün Lina kaka yapmıyor. Doktoruyla görüştük huysuzluğu sıkıntısı yok 7 güne kadar yapmadıkları olurmuş bu aylarda bebeklerin. Bir kaç güne kadar doktor kontrolümüz var sonuçlarını tekrar yazacağım inşallah. Bu ara ailecek kaka bekliyoruz Linadan. Yapınca bi mutluluk patlaması yaşanacağından eminim. :) 

Size tavsiyem yaz ayları da olsa gittiğiniz yere göre bir kaç uzun kollu, çorap ve tırnak makasını unutmayın derim. 😉 o kadar çabuk uzuyor ki o minnacık kağıt gibi tırnaklar ihtiyaç olabiliyor 2 gün bile olsa..


Bebekle gezmenin zorluğu olsa sa keyfi paha biçilemez 😉 
herkese iyi tatiller 🙋🏻☺️ 💕  
Sağlıcakla kalın ... 

Lina'nın 3 ay yazısında görüşmek üzere ... 🙋🏻🙋🏻🙋🏻 











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Marmaris Notları 😻✔️

Bizim eve Gökten bir Lina düştü 😉🎀💞

Lina 2 yaşında Çiçeç Böcüç 🙋🏼