21.Hafta Bonbonella ve Annesinin tatil keyfi ;)


Evet taze taze 21.hafta yazısı bu ;) Öncelikle Maşallahlarınız için herkese Teşekkür ederiz :)  
Şununla başlamak istiyorum ki açıklık kazanması gerek :) kızımızın adı bonbonella da değil dünya da değil :) Maalesef kii hala bir ismi yok yavrumun ve bonbonellayla takma ismiyle yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik.. :)) Hala bir isimde Netleşemedik babayla
-Aman yeter artık hadi bu olsun diye ben gaza gelsem de kocam hemen el atıp sakinleştiriyor sağ olsun :)
21 sayısı hep özeldir benim için eşimle tanışma tarihimiz, doğum günüm falan derken 21 e karşı hep ilgim olmuştur.
Vee biz kızımla 21.haftadayız şuan A dostlar ;)
Şubat tatili dolayısıyla da her gün keyiff yapıyoruz anlayacağınız. Sabah tekmelerle uyanıyoruz, Babişin ellerine tekme atarak onu uyandırıyoruz büyük bir keyifle :) 
Ardından babayı işe gönderip yatağa geçip süt içip kitap okuyoruz ve güne bu şekilde başlıyoruz her sabah..Tekmelerimiz baya güçlendi ve acayip hareketliyiz sabahları ve yemek sonraları tepinip duruyoruz. 
Teyzeyle birlikte fotoğraf çekimine gidiyoruz, kahkahalar içinde güle oynaya resimler çekiniyoruz. Kızıma ciciler eşyalar derken biraz da hazırlık yapıyoruz işte. Bizi görmeye gelenlere dağıtacağımız süslerimizi de tamamlamış bulunuyoruz bu arada el emeği göz nuru hepsi. Bu yavruya hazırlanmak ne kadar Zevkli bir şey yahuuuu. Bu tatili bonbonellaya adadık anlayacağınız. ;)

Zaman hızlı geçiyor ve hızlı geçsin hemen kucağıma gelsin kızım. Uyku serüveni eskisi gibi devam etmiyor. Yataktan kalkmak zorlaştı artık iyice, kendimi yuvarlayasım geliyor bazen özellikle geceleri o uykuyla tuvalete giderken. :) Karnım büyüdü, kıpırım iyice hareketlendi derken 5.Ayı böyle bitirdik işte ... 
6. Ay'dan sevgiler o zaman herkese... Güzel bir Şubat olsun... 🙏



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Marmaris Notları 😻✔️

Bizim eve Gökten bir Lina düştü 😉🎀💞

Lina 2 yaşında Çiçeç Böcüç 🙋🏼