Bonbonellanın ismine karar verilmiş bir hafta özeti ;)

Hoş geldin Mart ! 

25. hafta ile karşınızda ; 
Boyunu kısalmış hisseden, karnı önden şiştikçe yanlardan da şişen, bişeyler yapmak için kendine sürekli bir iş bulan, yatakta sağa sola dönerken kendini ters devrilmiş kaplumbağa gibi hisseden, git gide büyüyen vücudu karşısında sürekli şaşıran, hatta tartıda ki rakamı görmekten korkan ve tartılamayan bir hamile var canlar karşınızda 😂😂 

24-25. Haftanın gebelik özeti ile başlıyorum; 
Evettt cidden bonbonella da annesi de hızlı bir büyüme olayının içinde bu 6. Ay da öyle bir pırtladı kii Babasıyla
 - Aman tanrımmmm didikk 
Tekmelerimiz çok güçlendi, bir vuruyor dışarıdan karnımda bir çıkıntı. Tahminimize göre başını güzel yere yaslanmış olacak ki karnım yamuk duruyor :))) çok ilgilenemiyor ona zaman ayıramıyoruz gibi hissediyoruz müzik dinletme konusunda baya geri kaldık. Eşim karnıma eğilip 
- Kızımm pabucu yarım çık dışarıya oynayalım deyip ardından panikle şaka şakaaa kızım sakın çıkma daha erken :))) diye de güldüğümüz şeyler oluyor baya kendi kendimize 😂
Bu arada söylemeden edemeyeceğim eşim benden daha çok aş eriyor sanki bir iştah bir iştah cidden bu dönemde beraber kilo alır gibiyiz. :)))

Zaman akıp gidiyor. Bir yetiştiremeyeceğim stresi sardı ki sormayın gitsin. Her gün iş koşuşturmasının ardından bide eve iş planı çizer oldum kendime. Zevk aldığım için yatana kadar o yorgunluğu hiç hissetmiyorum. Bir şeyler yapıyoruz evet ama nedense sanki yarın doğacak gibi yine de bir heyecan panik sarıyor bu ara beni.
Boyamızı yaptık oyun oynar gibi. İşin karalamaca kısmında ben olsam da babişin ellerine sağlık yaptı bitirdi güzelce odamızı. 


Bonbaaa habere gelecek olursak !
Evet Bonbonella'nın artık bir gerçek adı var dostlar !!! 

Yavrum

Baban ve Annen 
Araştıra araştıra girmedikleri İnternet sayfası kalmadı kızım. Ben gaza gelip tamam bu olsun desem de baban sağ olsun engelledi anneni 😁 iyi de yaptı. Güzel, değişik, anlamı, güzel bir isim diye diye 6 ayı geride bıraktık. 
Ve isminin anlamı : Cennet de bir hurma fidesi, küçük şelale, sevecen, Anlamında olan  LİNA Kızım :) 
Umarım ismin gibi mutlu,huzurlu,sağlıklı,şanslı bir hayatın olur. Çok zor bir karardı sana isim koymak. Soranlara babanın şimdiden -Benim kızıma yakışacak isim yok bulamadık daha demesi doğmadan yaşattığın güzel anılardı bize.
Herkesin seni bonbonella olarak tanımasının ardından artık annen feciii rahatladı ohh çekti ;)
 İsmini yazabilecek her yere  :)) 
Seni şimdiden pamuklara sarıp sarmalayasımız var böcüğüm. ☺️ 

Sağlıcakla kal Lina'm ... 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Marmaris Notları 😻✔️

Bizim eve Gökten bir Lina düştü 😉🎀💞

Lina 2 yaşında Çiçeç Böcüç 🙋🏼