Lina'nın Anne Baba test macerası 😉 ;) :)

Veeee geri sayım başladıı 
Geldik mi ? Son 10 haftaya ! 

Lina 1.500 kiloda boyu uzamış büyümüş yüzü şiş şiş yumuk yumuk bize pozlar verdi. Ağzını açıp kapatıyor sanki emiyormuş gibi ;) yatışımız artık hep sol tarafa olmuş. bazen tekmelerinden baya geç uyutur olmuş annesini... Ama asıl bu hafta başımıza bu da gelecekmiş Lina bizi bi anne baba olarak test etti ama biz baya rahattık :) 

Ohhh cumartesi gelmiş dedik. Anne baba günü olsun dedik gezdik dolaştık. Lina bizi bir uyardı doktorumuz hastaneye çağırdı elimizdeki bardaklarla çıktık 
-Lina babanın kafası güzel kızım, cumartesi akşamı doğma kızım, daha beşiğini bile almadık doğma kızım diyerek güle güle gittik hastaneye 😁Gece gece NST mi ? Niye mi kıpır bir annenin kıpır bir kızı olur işte. Bonbonella az bir kanama dolayısıyla hastaneyi kaldırıp gece gece nst çektirdi. Üstüne üstlük dakika yerinde durmadı kalp atışlarını dinlemek için ebe teyzesi baya bir konuştu ama kıpır yerinde durmadı :) neyse ki yakalayıp babaya emanet etti tekrar kayıp kaçınca küçücük yerde kızımızı tutamadın daha diye gülme krizine girdim ben derken bayaaa bi uğraştık anlayacağınız hemde eğlendik 😂😂
 Bonbonella'nın çıkası gelse biz gayet rahat elimizde ıce tea bardaklarıyla az kalsın doğuma gelmiş olabilirdik. :)  kıpır iyi ben gayet iyiyim. Ama içeride pek durası yok gibi hissedip ertelediğimiz ne var ne yok tüm eksikleri aldık hemen :)) bizi uyarmış olabilir diye ;) doğacağı saat tarih belli nasıl olsa sağlıklı olsun yeter. 🙏 bi korkum yok çok şükür ... Allah'ım hayırlısıyla getirsin kucağımıza kıpırımızı :) Tekmelerimiz çok güçlendi bazen beni yerimden zıplatıyor sıpa içimde deprem oluyor gibi çoğu zaman. Keyfimize de düşkünüz ki hala makat pozisyonda oturuyor. Daha zamanı var inşallah uslu bir kız olur döner diye umut ediyorum :) 

Baktım pek duracağı yok Pazarımızı fotoğraf çekimine ayırdık bu hafta biz. İçimde patlamadan bu resimler hemen çekelim diye yola koyulduk ;) 


Kızıma Not : Biraz daha içeri de kal kızım. Anneciğin babacığın iyice hazırlansınlar onlar gibi sürpriz meraklısı olma bize sürpriz yapma henüz zamanı değil ;) güm diye geçirdiğin tekmeler bazen canımı yaksa da. Hissettirdiğin duygular senin o minik hareketlerini içimde hissetmek çok hoşuma gidiyor. 


Babaya Not : Kızımız annesi gibi uçuk babası gibi keyfine düşkün olacak bu gidişle. O yüzden her an her şeye hazırlıklı ol. Babaaa diye sürpriz yapabilir. Birde söyle aşağıya dönsün :))) Sevgilim en çok sana ihtiyacım olduğu zaman da Hareketlerim bu kadar zorlaşmışken bana ettiğin yardımlar için teşekkür ederim :) iyi ki bizim babamızsın Kocam. .. 


Kendime Not : Enerjimi seveyim. Sancım gelse anlamayacağım diye korkuyorum. Dayanıklılığıma sağlık ;) 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Marmaris Notları 😻✔️

Bizim eve Gökten bir Lina düştü 😉🎀💞

Lina 2 yaşında Çiçeç Böcüç 🙋🏼